Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید ابوطالب در یک لایو اینستاگرامی از ساخت رئالیتی شوی جدید خود با نام «پدرخوانده» باز هم با محوریت بازی مافیا خبر داد و اعلام کرد باگهای «شبهای مافیا» در کار جدیدش رفع شده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا ؛سعید ابوطالب تهیه کننده و کارگردان «شبهای مافیا» که در حال ساخت رئالیتی شوی جدیدی است، در این خصوص گفت: مجموعه جدیدی می سازیم که یک رئالیتی شو با موضوع بازی مافیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پدرخوانده» سناریوی پیچیده ای دارد و فقط یک ماه بازیگران مشغول یادگیری و تمرین آن بوده اند.

وی درباره حساسیت مخاطبان که با دقت هر قسمت از «شبهای مافیا» را تماشا کرده اند، افزود: از اولین فصل برنامه در دو سال پیش تا به حال ما رفته رفته اشکالاتمان را برطرف کردیم. خود من شخصا همه پیامها و نظرات مخاطبان را می خوانم.

ابوطالب که در لایو اینستاگرامی با مخاطبان صحبت می کرد، تاکید کرد: این رئالیتی شو رکورد همه برنامه های مشابه را شکسته و تا جایی که من می دانم در این چهار فصل بیش از 1 میلیارد و 700 میلیون دقیقه فقط از طریق پلتفرم فیلیمو دیده شدیم. طبیعتا تعدادی از مردم هم از طریق دانلود غیرقانونی مجموعه را دیده اند، البته من قصد اعتراض ندارم و هزینه اشتراک باید به صرفه و برای مخاطبان معقول باشد. به هر حال از طرق مختلفی مجموعه «شبهای مافیا»  بارها دیده شده است.

سناریو «شبهای مافیا» دیگر کارکرد ندارد

این برنامه ساز درباره اینکه چرا آن سبک و سناریو را کنار گذاشته است، توضیح داد: مافیا با سبک و شیوه های مختلفی بازی می شود و ما آن را حتی الامکان در سناریوی رئالیتی شویمان ساده کردیم، چون خیلی از مردم پلیر حرفه ای یا گرداننده نیستند. طی دو سال گذشته مخاطبان نقاط ضعف آن سناریو را به ما تذکر دادند و این ضعفها به مرور حل شد. در فصل چهارم متوجه شدیم این سناریو دیگر کارکرد ندارد. چون مخاطب ما این بازی را دَه ها بار دیده و از دقایق صد بازی به بعد، بازی برایشان جذابیت پیگیری ندارد.

بازی برای بعضی ها خیلی مهم شده بود

نکات دوستان ربطی به گروه پشت صحنه نداشت

وی در خصوص حواشی قسمتهای آخر این رئالیتی شو تصریح کرد: درباره حرف و حدیث ها نمی خواهم جوابی بدهم. طبیعتا نکات دوستان ربطی به گروه کارگردانی و عوامل پشت دوربین ندارد. در واقع بازی قدری بیش از اندازه برای بازیگرانی که مقابل دوربین بودند اهمیت پیدا کرده و برایشان مهم شده است. برخلاف برنامه های مشابهی که با ادعای رئالیتی شو بودن ساخته می شوند، این برنامه واقعا رئال است، ما کات نمی دهیم و اگر کات هم داده شود فنی است، مثلا مشکل نور، صدا یا دوربین داشته ایم.

ابوطالب اذعان کرد: از اینکه بازیگران قرار قبلی با یکدیگر داشته اند اطلاعی ندارم. برای بعضی از دوستان حساسیت بازی خیلی بالا رفت و احتمالا لایو و توضیحات آنها را شنیده اید. من با آنها صحبت کرده ام و خودشان هم گفتند اعتراضشان به بچه های کارگردانی و پشت دوربین نبود، بلکه به همکاران خودشان معترض بوده اند. ما سعی کردیم این مشکل را در سناریوی جدید حل کنیم و یک ماه اخیر مشغول تمرین همین سناریو بوده ایم.

بعضی چهره ها در «شبهای مافیا» تلاشی برای یادگیری بازی نمی کردند

این مستندساز در توضیحات بیشتر افزود: می دانم که مخاطبان بازی جذاب دوست دارند و پلیرها باید بازی بلد باشند. ممکن است شما طرفدار یک چهره محبوب و دوست داشتنی باشید، همه چهره ها قابل احترام ودوستان من هستند اما خیلی وقت ها تلاشی برای یادگیری بازی نمی کردند. ما اسم این سناریو جدید را «پدرخوانده» گذاشته ایم و توانایی هایی به این کاراکتر اضافه شده است که فعلا نمی خواهم آنها را لو بدهم. بازی را می بینید و لذت می برید.

وی در خصوص اعتراضات مخاطبان به این نکته اشاره کرد که نمی خواهد بگوید چه عواملی مانع از برطرف کردن اشکالات می شد.

استودیو بزرگ «پدرخوانده» باعث می شود فرضیه تقلب به کلی حذف شود

ابوطالب تاکید کرد: ما در این استودیو «پدرخوانده» را ضبط کرده ایم که بسیار بزرگ است و این امکان را به ما می دهد بین صندلی بازیگران فاصله بیشتری قرار بدهیم تا متوجه اکت شب یکدیگر نشوند، وقتی گاد حرکت می کند، متوجه نشوند و در این استودیو بزرگ فاصله عواملمان یعنی فیلمبردارها خیلی زیاد است. رفع این مشکلات امکانات مادی نیاز داشت که در این برنامه تامین شده است که به کیفیت کار ما می افزاید.

سرانجام برای بازیکنان مافیا ماسک طراحی شد

وی یادآور شد: مخاطبان می گفتند چرا بازیگرها ماسک نمی زنند؟ من هنوز هم دوست دارم آنها ماسک نداشته باشند. ما به آنها اعتماد داریم و در این دو سال هم فکر می کنم کسی سعی نکرد رفتار غیراخلاقی داشته باشد و به قول مخاطبان حرفه ای، نایت بزند. اما به احترام تقاضای برخی مخاطبان، این بار از همکاران صحنه خواستم یک ماسک شیک و جذاب تهیه کنند. یا مخاطبان درباره سرو صدای اسلحه تذکر می دادند اما در برنامه جدید همه بازیگران اسلحه دارند و اسلحه هایشان را تحویل نمی دهند. ضمن اینکه این بار ما نقش مافیا و شهروند مشخص از ابتدا نداریم و ممکن است هر لحظه نقش ها تغییر کند و هر کسی به اسلحه احتیاج پیدا کند.

این مستندساز با تاکید بر اینکه از آنجایی که این رئالیتی شو با ده ها دوربین ضبط می شود، پیش تولید، تولید و پساتولید آن زمان زیادی می برد، اظهار کرد: ما سعی کردیم در هر قسمت شما از زمان ورود بازیگران به لوکیشن تا کل بازی و گفتگوهای بعد از آن را ببینید. در «پدرخوانده» لوکیشن ما به صورت فرضی انبار قاچاق مافیای سیسیل ایتالیا است. چون کار ما رئال است ممکن است یک قسمت 1 ساعت و نیمه تمام شود و ممکن است قسمت دیگری سه ساعت طول بکشد. طبق قولی که من به مخاطبان داده ام همه اینها را ما همواره در یک قسمت می بینیم. ما باگ های سناریو قبلی را هم گرفته ایم. پلیرهای حرفه ای از این تغییرات استقبال کرده اند و پیش از ضبط ما صدها بار این بازی را تجربه و تمرین کردیم. این کار برای پلتفرم فیلم نت که «پدرخوانده» را برای آنها می سازیم هزینه داشته است اما به احترام مخاطبان این بخش را جلو بردیم.

تمام بازیکنان برتر «شبهای مافیا» در «پدرخوانده» حضور دارند

ابوطالب درباره بازیگرانی که حالا در بازی مافیا حرفه ای شده اند ورمخاطبان دوست دارند حالا بازی آنها را ببینند، گفت: من تقریبا از تمام بازیگران برتر مجموعه «شبهای مافیا» دعوت کرده ام و همه به جز یکی دو نفری که معذوریت های حقوقی دارند، مثلا مجبورند با یک پلتفرم کار کنند به «پدرخوانده» آمده اند. یکی دو تن از بازیگران سر پروژه های دیگری بودند، گریم داشتند، شهرستان یا خارج از کشور بودند که برای فصل های بعدی حتما دعوتشان می کنیم. بازیگران و خواننده های جذاب و معروف سینما و تلویزیون در کار حضور دارند. بعضی از آنها بازیکنان حرفه ای هستند که شگفت زده تان می کنند.

باسابقه ترین برنامه ساز ایرانی در حوزه رئالیتی شو تاکید کرد: این سناریو 11 نفره است، ما سه مافیا و یک پدرخوانده قدرتمند، 7 شهروند و یک نقش مستقل داریم. وقتی اینها دو دست با هم بازی می کنند، در دست های سوم و چهارم بازی با بازیکنان خوب و چند بازیکن جدید ادامه پیدا می کند و بازیکن های ضعیف حذف می شوند. گروهی متشکل از داوران به ما کمک می کنند تا در انتخاب و اموزش بازیگران حرفه ای جلو برویم.

جذابیت بازی باعث تپش قلب بازیگران می شود

وی یادآور شد: ما یک بازی داشتیم که بیش از 4 ساعت طول کشیده و قول ما این است که تمام آن را در یک قسمت تدوین کنیم. جذابیت بازی به حدی است که بازیگران تا آخرین لحظه تپش قلب دارند و با اضطراب از بازی خارج می شوند. نکته جالب اینکه وقتی بازیگرها حذف می شوند، ممکن است کامل از سناریو نرفته باشد، این بار دیگر حذف شده ها به پشت صحنه نمی روند، بلکه فقط صندلی شان را چند متر عقب می کشند و همچنان در شب ماسک می زنند. به هر حال ما از هزاران کامنتی که به ما می رسد استقبال می کنیم و همین ها به ما یک میزانسن و سناریو جدید به ما داده است.

ممکن است تدوینگر یا دستیار فیلمبردار ما به اسم «شبهای مافیا» کار کنند، دوست ندارم مانعشان شوم

ابوطالب با بیان اینکه امیدوارم قسمتهای «پدرخوانده» خیلی زود تدوین شود، در پایان تاکید کرد: ممکن است گروه های فیلمبرداری دیگری بازی مافیا بسازند. اشکالی ندارد، قابل احترام هستند، حتی ممکن است یک گروهی به اسم «شبهای مافیا» کار کنند که آنها هم قابل احترام هستند و من دوست ندارم مانع کارشان شوم همه آنها دوستان و همکاران ما در همین پروژه مثل تدوینگر یا دستیار فیلمبردار بوده اند.

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شب های مافیا شبهای مافیا بازی مافیا رئالیتی شو حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • نبرد رم و ناپولی برنده نداشت/ آزمون پنالتی گرفت
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • قاسمپور: خط دفاع پرسپولیس سردرگم است/ آلومینیوم چیزی برای از دست دادن نداشت
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • (ویدیو) کودکان سینمای ایران که امروز بازیگران معروفی هستند
  • جدال نوراللهی و اینیستا برنده نداشت
  • نقی معمولی، ستاره میدان اراک!
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»